ArkadaşlıkEngelli evlilik ilanları

Engelli bayan arkadaş arayanlar

Engelli bayan arkadaş arayanlar bireylerin kolaylıkla tanışma, arkadaş olma platformu Cetles.com sitemize hoş geldiniz. Engelli bireyler, günlük yaşamlarında birçok zorlukla karşılaşabilirler. Bu zorluklardan biri de sosyal hayatta aktif olabilmek ve yeni insanlarla tanışıp kaynaşabilmektir.

İnternet ve teknolojinin gelişimi, bu zorlukların üstesinden gelmede önemli bir fırsat sunmaktadır. Özellikle engelli bireylere yönelik arkadaşlık ve evlilik siteleri, onların sosyal izolasyonunu azaltmada ve daha tatmin edici sosyal hayatlara sahip olmalarında kritik bir rol oynayabilir.

UNUTMA! HER İNSAN ENGELLİ ADAYIDIR!

İnternet, engelli bireylerin karşılaştıkları sosyal engelleri aşmalarına yardımcı olabilir. Üyeliksiz ve ücretsiz erişim imkanı sunan platformlar, bu bireylerin maddi yükümlülükler olmadan yeni insanlarla tanışmalarını ve sosyal çevrelerini genişletmelerini sağlar. Engelli evlilik siteleri, engelli bireylerin kendilerini daha rahat ifade edebilmelerine ve potansiyel partnerlerle veya arkadaşlarla daha kolay bağlantı kurabilmelerine olanak tanır.

Cetle.com olarak, engelli bireylerin yeni arkadaşlıklar kurmasını ve sosyal hayatlarını zenginleştirmesini kolaylaştırmak amacıyla, üyelik gerektirmeyen ve tamamen ücretsiz bir platform sunuyoruz. Engelli bireylerin kendileri gibi diğer engelli bireylerle veya engellilik konusunda empati sahibi insanlarla tanışmalarını sağlayan bu platform, özel olarak tasarlanmış bir arkadaşlık ilanı sayfası içermektedir.

Engelli Evlilik İlanları

Engelli bay ve bayan arkadaşlarımızın sosyal faaliyetlerde bulunmalarını, yeni insanlarla tanışmalarını ve arkadaşlık kurmalarını kolaylaştırmak amacıyla, onların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda özel olarak tasarlanmış bir platform sunuyoruz. Biz, engelli bireylerin motivasyonunu yükseltmek ve onlara sosyal hayatta aktif olabilecekleri bir ortam sağlamak için sadece onlara özel bir arkadaşlık sayfası hazırladık.

Engelli bayan arkadaş arayanlar

Gerçekten de internet üzerinde engelli bireylere yönelik birçok site bulunmakta; ancak, bu sitelerin engelli bireylerin gerçek ihtiyaçlarına ne kadar duyarlı olduğu ve onlara özel hizmetler sunduğu sıklıkla tartışma konusu olmaktadır. Bizim platformumuz, bu konuda fark yaratmayı hedeflemekte ve engelli erkek ve bayan arkadaşlarımıza gösterdiğimiz hassasiyetle öne çıkmaktadır.

Engelli bireylerin sosyal hayatta aktif olmalarını, sevgi ve saygı çerçevesinde yeni dostluklar kurabilmelerini sağlayacak bir platform sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sitemiz, engelli bireylerin birbirleriyle tanışıp, anlamlı ilişkiler kurabilmeleri için özel olarak tasarlanmıştır.

Sizleri Bekleyen Fırsatlar

  • Evlilik ve Arkadaşlık İlanları: Cetles.com, engelli bireylerin kendilerini ifade edebilecekleri ve aradıkları eş adayını bulabilecekleri bir ortam sunar. Evlilik ilanı vermekten çekinmeyin; profilinizi detaylı bir şekilde doldurarak, kendiniz ve aradığınız eş adayı hakkında bilgi verin. Bu sayede, uyumlu bir partnerle kısa sürede tanışma şansınız artar.
  • Kullanıcı Dostu Ara yüz: Platformumuz, tüm kullanıcılarımızın kolaylıkla navige edebileceği, erişilebilir bir ara yüze sahiptir. Profil oluşturma ve ilan verme süreçleri, kullanıcı deneyimini en üst düzeye çıkarmak için özel olarak tasarlanmıştır.

Neden Cetles.com?

Cetles.com, engelli bireylerin sosyal izolasyonunu azaltmayı ve onların sosyal hayatta daha aktif olmalarını sağlamayı hedefler. Platformumuz, kullanıcılarının sevgi, saygı ve anlayış çerçevesinde yeni ilişkiler kurmalarına olanak tanır. Biz, herkesin sosyal hayatta eşit fırsatlara sahip olması gerektiğine inanıyoruz ve bu inançla hizmetlerimizi şekillendiriyoruz.

Cetles.com’a katılarak, engelli bireylerin hayatlarında yeni bir sayfa açmalarına ve anlamlı bağlantılar kurmalarına yardımcı olabilirsiniz. Siz de bu özel topluluğun bir parçası olun ve hayatınızı zenginleştirecek yeni arkadaşlıklar edinin.

ENGELLİ ARKADAŞ ARIYORUM

Her insan hayat arkadaşını bulabilmekte zorluklar çekmektedir. Bu durum engelli olan kardeşlerimiz açısından daha zor bir süreç sayılabilir. Yeni bir hayata başlamaları adına bizim de en ufacık bir katkımız olacaksa ne mutlu bize.

Engelli erkek arkadaşların kendilerine uygun engelli bayan arkadaşlarla iletişim kurarak tanışabilmeleri için tüm engelleri aşıp aşkı, mutluluğu bulabilirler.

Evlilik & Arkadaşlık İlanı Oluşturun

Engelli bayan arkadaş arayanlar

İlan verenler ve verecek olanlar  Gizlilik Politikası ilkelerini okumuş ve onaylamış sayılırlar.

Engelli Evlilik Erkek İlanları

Engelli Evlilik Bayan İlanları

UYARI : Engelli arkadaşlarımızla yazışmak için Arkadaşlık sitemiz’de uymanız gereken bazı kuralları bilmenizde yarar var.

Telefon numaranızı ve açık adresinizi güvenliğiniz açısından tanımadığınız insanlarla paylaşmamalısınız. Arkadaşlık ederken argo, küfür ve hakeret içerikli sözlerin yazılması kesinlikle yasaktır. Bu kurallara uymayan kişi ve kişiler sitemizden uzaklaştırılacaktır.

İlgili İlanlar

726 Yorum

  1. Ben Tekirdağ dan Necip Uzun işitme ve ortapadik engelliyim yaş 53 . kilo 58.boy 1.65 emekliyim evim var 10 bin TL gelirim var yaşıma ve boyuma uygun bir bayan ile evlenmek istiyorum

  2. Ben Tekirdağ dan Necip uzun işitme ve ortapadik engelliyim yaş 52 kilo 60 boy 1.65 emekliyim evim var 7500 TL gelirim var yaşıma ve boyuma uygun bir bayan ile tanışıp evlenmek istiyorum

  3. selam ben istanbul fatihten murat yaş 51. İstabulda oturan bayan arkadaş arıyorum hayırlı ramazanlar

  4. selam ben istanbul fatihten murat yaş 51 tercihim istanbulda oturan bayan arkadaş arıyorum

  5. Slm ben hüsnü gül hanım sizi tanımak isterim 30 yaşındayım bekarım istanbulda ailemle birlikte yaşıyorum ben yüzde 45 engelliyim ben ciddiyim dürüst bir eş adayıyım Allahın izniyle inşallah siz olursunuz saygılar

    1. Selam Hanife hanım nasılsınız ben Bursa dan Marat 48 yaşındayım tanışmak isterseniz mesaj yazabilirsiniz.

  6. Selam, ben İzmir Buca’da yaşıyorum. 1,70 boyunda, 20 kilo falan olan bir kas hastasıyım. Ev içinde yürüyebiliyorum, kendi kendimi idare edebiliyorum. Aklı başında biriyim. Maddi durumumuz iyi sayılır. Ailem iyi insanlardır. Beni sevecek, bana ortak olacak bir Kız Arkadaş arıyorum.

  7. Merhabalar herkese, İstanbul’da yalnız yaşıyorum. Reklamcılık sektöründe kendi işimi yapmaktayım.
    Evlilik düşüncesi olanlar ile tanışmak isterim inşallah.

  8. Merhabalar ismim Duygu 1.36 boyum yaşım 41 kısa boylu erkek arkadaşı arıyorum ciddi anlamda evlilik düşünüyorum KISA BOYLU biriyim kendi boylarında biri evlenmek istiyorum ve bnm memleketime gelip bir ömür boyu olmak istiyorum çalışıyorum memurum duygusal biriyim

  9. Adım kaan didari 90 doğumluyum İstanbulda yaşıyorum %42 ortopedik engelim var çok sıkıntı değil yani boy 182 faceden instadan bakıp yazmak isteyen olursa beklerim kaan didari yazın çıkar ciddi ileriye dönük düşünenler lütfen.. sevgiler saygılar

  10. merhaba Ayşen hanım sezinle tanışmak istiyorum ben hiç evlenmedim evlenmek istiyorum bekarım yaş 46 balikesir yaşıyorum eş arıyorum annemle beraber yaşıyorum babam rahmetli artık bende mutlu olmak yuva kurmak istiyorum

    1. Merhaba duygu hanım önce tanışalım ben mustafa 41 yaşındayım seninle tanışabilirmiyiz bende kısa boylu bu benim fecebook myanik915@gmail.com engelli bir bayanla evlilik istiyorum Istanbul

  11. Merhabalar hanimefendiler adım CANER 25 yaşındayım ayağımda doğuştan aksama var hafif kusur yani ciddi evlilik istiyorum kendine güvenen dürüst yalansız dolansız bir eş hanim efendi ariyorum 18-30 yaş arası hakkımız da herseyin hayirlisi olur insallah herkeze hayirli kısmetler versin rabbim….

  12. Merhaba iyi geceler diliyorum SİTE YÖNETİCİSİ SİZİN YAPACAĞINIZ TABİKİ BİR DURUM YOK ZATENDE KİMSE CİDDİ DEĞİL 37 YAŞINDAYKEN YAZDIM BU SİTEYE 38 YAŞINDA YAZDIM BU SİTEYE 39 YAŞINDA TEKRAR YAZDIM BURAYA ŞİMDİ 40 YAŞINDAYIM BU YAŞA GİRDİM HİÇ BİR SONUÇ YOK VE HEP ENGELLİ SİTESİ OLARAK SİTE AÇILIYOR BİNLERCE BOYU KISA İNSANLAR VAR CÜCELER VAR ONLARIN DA HAYALLERİ VAR ENGELLİ ÖZÜRLÜ SİTESİ ÇOK BOYU KISACIK İNSANLARA BÖYLE SİTE AÇARSANIZ NE KADAR GÜZEL OLUR DÜNYA DA BOYU KISA OLANLAR DA SONUÇTA ENGELLİ BÖYLE BİR GRUPLU SİTELER AÇABİLİRSİNİZ SİTE YÖNETİCİSİ TABİİ BU BİR EMİR DEĞİL KUSURA BAKMA SADECE HER YERDE ENGELLİ SİTELER VAR O YÜZDEN BOYU MİNİK İNSANLARA BÖYLE SİTE OLMASI LAZIM

    1. günaydın duygu hanım sezinle tanışmak istiyorum ben hiç evlenmedim evlenmek istiyorum bekarım yaş 46 balikesir yaşıyorum eş arıyorum annemle beraber yaşıyorum babam rahmetli artık bende mutlu olmak yuva kurmak istiyorum duygu hanım sizden cevap yazın verimisin

  13. Merhaba herkese iyi geceler diliyorum bu son mesajım artık çok yoruldum kimse çıkamıyor karşıma benim boyumda KISA boyluyum dedim kendi boyumda biri ile tanışmak istiyorum ciddi anlamda dedim boyum1.34 dedim hep boyu posu yerinde olanlar mesaj atıyor buraya yaşım oldu 40 üç sene geçti hala kimse çıkmadı yine söylüyorum ilham diye biri var bu sitede yayınlanan mesaj duruyor fakat hiç bir yorum yazmadı benim yorumlarıma ve kimse kimseye ulaşamıyor ben de artık pes ediyorum hem de umudumu yitirdim iyi duygusal bir erkek çıkmayacak karşıma benim gibi 1.35 boylarında o kadar hüzünlüyüm ki o kadar mutsuzum ki

    1. Duygu hanım merhaba sizi çok iyi anlıyorum. Herkes dürüstçe yazdığı mesajın sonuna mail adresini koysa ve yazdığı mesajı ara ara kontrol etse iletişim kurma sorunu olmayacak. Adam mesaj yolluyor bir daha da uğramıyor. Bu durumda bizim yapacak bir şeyimiz yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu