İzmir Arkadaş Arama

Hayat arkadaşımı arıyorum

Hayat arkadaşımı arıyorum. Hava, su, toprak gibidir sevmek. Yaşam ümidimiz ,varlığımıza anlamlandıran tek gerçekliğimiz. Beni ben olduğum için gönülden seven, değer veren bir kalbi umarım burada bulurum.

Adı: Kamil

Yaş: 38

Şehir: İzmir

Medeni hali: Bekar

Ben İZMİR Balçova dan kamil; 38 yaşındayım. Hayatı, doğayı Yüce Rabbimin yarattığı tüm varlıkları seven, değer veren, sevecen, sıcakkanlı ,olgun karakterde, ağırbaşlı ve de hiç evlilik yapmamış bekar bir beyim.

Dürüstlük, ciddiyet önem verdiğim prensiplerdir. İkiyüzlü, sahtekar, çıkar ve menfaat peşinde koşan, riyakar insanlardan nefret ederim ve uzak dururum. Boş zamanlarımda yürüyüş yapmak, kitapların ve sinemanın farklı dünyalarında yolculuğa çıkmak, doğanın eşsiz güzelliklerini seyretmek severek yaptığım uğraşılardandır.

Aradığım özelliklerdeki bayana gelince her şey den önce İZMİR de ikamet eden; reelde yüz yüze görüşme problemi olmayan, kişiliği özgüven duygusu ve empati özelliği gelişmiş, karşısındaki kişiyi dış görünüşünden ziyade kişiliği ve karakteriyle tanımaya çaba gösteren, dürüstlüğe önem veren, olgun düşüncelere sahip, çalışma hayatını seven çocuksuz dul(eski eşiyle bağının olmaması lazım) veya hiç evlilik yapmamış bekar bir hanımefendiyle tanışmak istiyorum. Bu zamanda ve sanal ortamda bu arayışımın zor olduğunu biliyorum ama azda bir şansımın olduğuna inandığım için hayat arkadaşımı arıyorum.

Sonuçta nasibin nereden geleceği belli olmuyor. Benim gibi düşünen, para ve maddiyata değil kalbe ve karaktere önem veren İZMİR li bayanların mesajlarını ve aramalarını bekliyorum. Biliyorum oralarda bir yerlerde beni bekliyorsun. Bu satırları okuyorsan ne olur çık karşıma.

NOT: İZMİR dışında ve Yurtdışında oturanlar, eğlence arayışında olanlar, PARA Kontör ve MENFAAT peşinde koşanlar benden uzak dursun.

Hayat arkadaşımı arıyorum

İzmir’den arkadaş arayanlar

İlgili İlanlar

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu