İzmir Arkadaş Arama

Türbanlı eş arıyorum

Türbanlı eş arıyorum evlenmek istiyorum. Adım murat 55 yaş 180 boy 73 kg bugüne kadar hiç evlenmemiş bir insanım. Namaz kılıp Kur’an okuyorum.

Adı: Murat

Yaş: 55

Boyu: 1.80

Kilo: 73

Nereden: İzmir

Medeni hali: Bekar

selam adım murat 55 yaş 180 boy 73 kg bugüne kadar hiç evlenmemiş bir insanım. Namaz kılıp Kur’an okuyorum benim gibi namazını kılan merhametli sevgi dolu mutluluğu yuvasında arayan türbanlı bir bayanla evlenmek istiyorum. Her şeyi anlattım, niyetimi açıkça belli ettim. Türbanlı bayan eş arıyorum, varsa böyle birisi lütfen bana yazsın.

🧡 ARKADAŞLIK İLANI VERİN 🧡

Türbanlı eş bulmak için yapmanız gereken en basit ve en etkili yöntem budur. Kendinizi tanıtın, E-mail adresinizi verin bulamadığınız eşiniz, sizi bulsun.

Türbanlı Bayan Arkadaş Bulma Sitesi

Türbanlı eş arıyorum

Türbanlı bayan arkadaş arayışında olanlara yönelik ücretiz arkadaş bulma sitesi Cetles.com da sende kendine has arkadaş arama ilanı oluşturarak türbanlı arkadaş arayan bir bayanla tanışarak hayatınıza eşlik etmesini sağlayabilirsiniz. Herkes gönlünde yatan prensi ve prensesi bulmak için tüm şartları zorlamak zorundadır. Son çare olarak görülen arkadaşlık siteleri aslında en etkili yöntem olduğu herkes tarafından bilinir. Aradığın arkadaşlığa kavuşmak için daha çok zaman kaybetmenize gerek yok.

Türbanlı eş arıyorum ve tanışmak istiyorum diyenlere yönelik ücretsiz ilan sitesi. Eşini burada ara. Hayatınıza eşlik edecek eşinizi bulmak için internet ortamında 10 dakikanızı ayırmanız gerekiyor. Bu kısa sürede aradığınız eşi bulmak için arkadaşlık ilanı oluşturun ve nasıl birini aradığınızı, hangi şehirde, nasıl birisi olması gerektiğini belirtin olsun bitsin. ÜCRET YOK – ÜYELİK YOK

Benzer Arkadaşlık İlanları

İlgili İlanlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu