
Bir yastıkta uyuyalım ne dersin? Herkese selamlar adım Ahmet aslen Orduluyum ama bursa İnegöl de hayatımı devam ettiriyorum. 47 yaşındayım 167 boyundayım 70 kilodayım.
Adı: Ahmet
Yaş: 47
Şehir: Bursa
İlçe: İnegöl
Boy: 1.67
Kilo: 70
Medeni hali: Boşanmış
Bir yastıkta uyuyalım. Herkese selamlar adım Ahmet aslen Orduluyum ama bursa İnegöl de yaşıyorum. 47 yaşındayım 167 boyundayım 70 kilodayım. Özel bir firmada çalışmaktayım orduda evim var fındık bahçem var gidip geliyorum. Evlilik yaptım özel sebeplerden dolayı boşandık 2 evladım var bir tanesi bende kalıyor benimle beraber çalışıyor.
Yeniden evlenmeye karar verdim benim için nereli olduğu önemli değil öncelikle kendine saygısı olan ne aradığını bilen bir eş arıyorum. Maddiyat önemli değil açlıktan ölecek değiliz, elbet geçiniriz. Çocuk takıntım yok olabilir sigara ve alkol kesinlikle kullanmam sevmem. Hayatıma renk katacak bir eş atıyorum burada kendi resmimi paylaşmıyorum çevrem kalabalık son olarak esimin kapalı giyinmesini dilerim.
Bursa Arkadaşlık İlanları
- EVLİLİK İÇİN TANIŞALIM
- Bursa’dan veya yakın çevre illerden Bayanlarla tanışmak istiyorum
- Arkadaş yada sevgili bulmak
- Ben Yücel Saliha bir eş istiyorum
- İşitme engelli bir arkadaş arıyorum