Ciddi evlilik için tanışmak isteyen bayan ilgilensin.

Yorum Yap 0 Görülme
Ciddi evlilik için tanışmak isteyen bayan ilgilensin.

Ciddi evlilik için tanışmak isteyen bayan ilgilensin. Ciddi evlilik ve aile olmak için tanışmak istiyorum. Kamu kurumunda çalışıyorum.

Adı: Nedim

Yaş: 36

Nereden: İstanbul

Meslek: Kamu çalışanı

Medeni hali: Bekar

Selam her şey nasip kısmet nasıl ve nereden geleceği belli olmaz diyerekten yazmak istedim. Ciddi evlilik ve aile olmak için tanışmak istiyorum. Kamu kurumunda çalışıyorum, yaş 36 hiç evlilik nasip olmadı. Gerçekten saygı sevgiye değer veren kendisine öz güveni olan dürüst merhametli ve vicdan sahibi dini inancı olan alkol sigara kullanmayan bayan varsa tanıtıcı mesaj yazabilir. Şehir ilk tercihim istanbul. Son tercihim şehir fark etmez, yurtdışıda olur ama ulaşım ve maddi sorunu olanlar gereksiz yere boşa zaman harcamasın, evlilik çocuk oyuncağı değil, hakkımda hayırlısı nasip olsun. Tanıtıcı mesaj yazabilirsiniz.

TANIŞMA MESAJI GÖNDERİN

İstanbul Arkadaşlık İlanları

Ciddi evlilik için tanışmak isteyen bayan ilgilensin

Yorum yaz

Önemli Uyarı: Mesaj gönderirken lütfen ahlaki değerlerimizi koruyalım. Kısa mesaj yazmayalım. Kendinizi yeterince tanıtmaya çalışın.