Sözler ve mesajlar

Manitayla Barışma Sözleri

Manitayla barışma sözleri, Küsen sevgiliyle barışma sözleri, Ayrılan manitaya özür mesajları, Manitayla barışma yolları için etkili mesajlar

Manitayla barışma sözleri – SEVGİLİYLE BARIŞMAK İÇİN ETKİLEYİCİ SÖZLER

Manitayla barışma sözleri konusunda ben çok başarısızım bir türlü kendimi affettiremiyorum diyenler için hazırlamış olduğumuz yazımızda, Sevgiliye barışma mesajı nasıl yazılır? Gibi konulara yer vereceğiz.

Sevgilinizle büyük bir tartışma yaşadınız ve bir türlü sizi affetmiyorsa, yapmanız gereken tek şey onun gönlünü alacak güzel cümleler kullanmaktır. Kızlar çok inatçıdır belki fakat kalpleri hoş sözlere karşı aşırı hassasiyet içerir ve çabucak yumuşarlar. Yeter ki onları derinden etkileyecek tarzda cümleler kurun, hemen yelkenleri suya indireceklerdir.

Sevgiliyle barışma sözleri konusunda yardımcı olacağımız yazımızda, sevgilinizle aranızı düzeltebileceğiniz hoş yazıları sizler için derledik. Birazdan paylayacağımız bu güzel sözlerle sevgiliniz ile barışmanız çok kolay bir şekilde gerçekleşecektir.

Aşk çok kutsaldır ve bunu kaybetmemek gerekir. Güzel sevgilinizin kalbini tamir etmeniz için ona aşk dolu sözler sarf etmeniz en doğrusu olacaktır. Bu şekilde biricik aşkınız size sevgi dolu bir şekilde geri gelecektir. Öyleyse küslük barışma mesajları nasıl yazılır? Yeni barışmış sevgiliye mesaj ne yazılır? Bütün bu soruların cevapları yazımızın devamında.

Sevgiliyle barışma yollarını mı arıyorsunuz veya sevgiliyle ayrıldınız ve şimdide onunla barışmak için güzel sözlerimi lazım, küsen sevgiliyle barışma sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Eski sevgiliyle barışma sözleri de sitemizde mevcuttur, sevgiliyle barışma sözlerini yeter ki doğru yerde doğru zamanda kullanmaya çalışın, sevgiliyle barışma mesajlarını sizde kafanızda düşünün ve tasarlayın

Sevgiliyle barışmak için şiirler yazın, sevgiliyle barışma duası edin tabi bunları yapmanız için son derece tabiri caiz ise çok Affedersiniz köpek gibi pişman olmak lazımdır.

En İyi Manitayla Barışma Sözleri

Sevgiliyle barışma yöntemleri arasında en etkileyici yöntem bence çiçektir. Paranız varsa evine veya çalıştığı şirkete veya kendiniz bizzat verin derim yok utanıyorum diyorsanız başkası aracılığıyla gönderin ve içini de küçük bir not yazın “seni seviyorum nolur beni affet” gibisinden.

Yok bunlarla uğraşamam erkekliğe bokta süremem sadece bir kaç sözle barışma yolları yok mu diyorsanız öyleyse birde bu küsen sevgiliyle barışma sözlerini deneyin.

Darılan sevgiliniz yanınızda ise numaradan polisi arayın ve kendisinden şikayetçi olduğunuzu söyleyin, Şikayetim nemi! Şikayetim beni kalbimden vurdu kan kaybediyorum deyin 🙂

Çevrenizde veya onun görebileceği yerlerde iseniz onu incitmeden, ona herhangi bir laf sokmadan asabi hareketler, tavırlar, çevrenizdeki kişilerle anlaşmazlık gibisinden hal ve hareketler yapın veya bunalımdaymışsınız gibi ayaklar yapın inanınki hoşuna gidecektir.

KÜSEN SEVGİLİYLE BARIŞMAK İÇİN ETKİLİ SÖZLER

Sevgilinize telefondan mesaj atarak “Yemek veya sinema” hangisi gibisinden bir mesaj yollayın geri çevirmeleri çok zor olacaktır.

Akşam yatağa yattınız ve onu düşünmekten uyuyamıyorsunuz hemen telefona sarılın ve “Aşkım seni düşünmekten uyuyamıyorum” bitsin bu işkence gibisinden de yazılar yazabilirsiniz.

“Lütfen beni affet. Bir şans daha verirsen, seni mutlu etmek için elimden geleni yapacağım.”

“Yeniden başlamak istiyorum. Bana bir şans verir misin?”

“Birlikte güzel vakit geçirdiğimizi ve birbirimizi ne kadar mutlu ettiğimizi hatırla. Bu kavgayı geride bırakalım.”

“Seni üzdüğüm için çok pişmanım. İlişkimizde yaptığım hatalardan ders aldım ve daha iyi bir insan olmak için çabalıyorum. Lütfen bana bir şans daha ver.”

“Aramızdaki sorunları düşündüm ve senin de benim de hatalarımız olduğunu gördüm. Seni anlamaya çalışıyorum ve aramızdaki anlayışın daha da güçlenmesini istiyorum.”

“Arada sırada tartışsak da, seni ne kadar çok sevdiğimi unutmuyorum. Bizim hikayemiz bitmemeli, birlikte daha güzel günler göreceğimize inanıyorum.”

“Seni ne kadar sevdiğimi ve önemsediğimi biliyorsun. Bu kavga beni çok üzdü ve seni özlüyorum.”

“Yanlış anladığım için özür dilerim. Senin bakış açını da anlamak istiyorum.”

“Bu sorunu çözmek için elimden geleni yapmaya hazırım. Birlikte bir çözüm bulalım.”

“Birlikte geçmişte yaşadığımız güzel anları tekrar yaşamak ve daha fazlasını yaratmak istiyorum. Geleceğimizi birlikte inşa etme şansını kaybetmek istemiyorum.”

“Geçmişte yaşananların bizi daha güçlü kıldığına inanıyorum. Bana ve geleceğimize bir şans daha verir misin? Affetmek ve ileriye bakmak istiyorum.”

“Seninle olan her anımı çok özlüyorum. Aramızdaki bağın değerini daha da iyi anladım ve seni kaybetmek istemiyorum.”

“Her şeyden önemlisi, seninle açık ve dürüst bir ilişki istiyorum. Hatalarımızı kabul edip, birbirimize daha yakın olabileceğimiz bir yolu birlikte bulabiliriz.”

“Seni kırdığım için özür dilerim. Yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum ve keşke geri alabilsem.”

“Duygularını incittiğim için çok üzgünüm. Bunu istemedim ve hatalı olduğumu kabul ediyorum.”

“Aramızdaki bu soğukluğu ben de istemiyorum. Birbirimizi affederek yolumuza devam edelim.”

“Her şeyden önemlisi, seninle açık ve dürüst bir ilişki istiyorum. Hatalarımızı kabul edip, birbirimize daha yakın olabileceğimiz bir yolu birlikte bulabiliriz.”

Bu damı işe yaramadı öyleyse “Yeni bir iş buldum il dışına gidiyorum” gibisinden mesaj atarak ayak yapın eminim ki dayanamayacaktır ve mutlaka size mesaj yazacaktır.

Veya ona “Yeni sevgili yapmışsın hayırlı olsun” ben çekiliyorum aradan gibisinden ayak yapın kesinlikle karşılığı gelecektir.

“Bu kavgadan ders aldım. Bir daha asla seni üzmeyeceğim, söz veriyorum.

“Barışmak için sana bir jest yapmak istiyorum. Ne istersin?”

“Küs kalmaya devam edersek, en çok pizza ve dondurma üzülecek. Hadi barışalım da onları mutlu edelim.”

Yada maço erkekten hoşlanan bir bayansa kolundan tutun aniden çevirin ve “seni seviyorum lan” diyin veya standart sözlere bağlayın ve yüzüne söyleyin

Kabul edilemeyecek bir olaydı belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki hatasız kul olmaz ve senden bir kereliğine olsun veya senden bir kere daha beni affetmeni diliyorum. Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem. Ama tekrar düşünmen için kendine fırsat vermeni istiyorum. Yine eski günlerdeki gibi olalım sevgilim. Seni çok seviyorum. gibisinden acıtasyona bağlayın zaten kızlar bunları duyunca yelkenleri fora olur.

Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar ve senden bir kereliğine olsun beni affetmeni diliyorum. Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem. Ama tekrar düşünmen için kendine fırsat vermeni istiyorum. Yine eski günlerdeki gibi olalım sevgilim. Seni çok seviyorum.

Bilirsin beni aşkım ben bir karıncayı bile incitmezken seni de incitmek istemedim, inan ki istemeden oldu bu kadar darılıp küseceğini düşünemedim. Çok ama çok özür diliyorum senden. Ne olursun gel barışalım balım, peteğim. artık siz sevgilinize ne diyorsanız onu söyleyin.

Güzel Sözler ve Mesajlar

Eski Sevgiliyi Geri Döndürmenin Yolları

Sevgililik döneminin son bulması ile birlikte bazı pişmanlıklar gün yüzüne çıkabilir. Bu durum karşısında da eski sevgilinin geri dönmesi hayatımızda ki istekler sıralamasında en üste yerleşir. Bu yazımızda sizler için eski sevgiliyi geri döndürmenin yollarından bahsedeceğiz. Eğer sizde eski sevgilinizin geri dönmesini istiyor fakat ne yapacağınızı bilmiyor iseniz doğru yerdesiniz demektir.

Manitayla Barışma Sözleri

Eski sevgiliyi döndürmek adına uygulanacak ilk yöntem eski sevgilinin sevmediği davranışlardan vazgeçmek yahut sivri noktalarınızı törpülemeniz gerekmektedir. Bu işlem elbette ki çok kısa zaman içinde olmaz. Ancak eski sevgiliyi geri kazanmak adına elinizi çabuk tutmalı, eski alışkanlıklara veda etmeli ve onun hoşuna gitmeyen davranışlarınızı törpüleme yoluna gitmelisiniz.

Bu aşamadan sonra eski sevgilinizin etrafında görünmek ilk kuraldır. Unutmayın gözden uzak olan gönülden de uzak olur. Bu nedenle eski sevgilinizin bulunduğu ortamlarda bulunmaya çalışın, ona bu durumu çok belli etmeden ortak arkadaşları ile iletişime geçerek aynı ortamda vakit geçirin.

Bu süreçte ona eski ve güzel günleri hatırlatacak şeyler yapabilirsiniz. Örneğin o çok sevdiği gömleği giyebilir, unutulması en zor olan koku konusunda en sevdiği parfümü sıkabilir, mutlu günler geçirdiğiniz zamanlardan küçük nükteler sunarak eskiyi çağrıştıra bilirsiniz. Ancak unutmayın ki bunu belli etmek karşı tarafın rahatsız edebilir. Bu sebeple çaktırmadan yapmakta fayda var. Bunun yanı sıra asla karşısında üzgün ve bakımsız durmayın.

Bu durum sadece ona muhtaç olduğunuz gerçeğini gözler önüne serebilir ve bu durumda ilgisini isteseniz de çekemezsiniz. Size ilgi göstermek yerine acıyarak bakma eğilimine girer. Bu sebeple her zaman güçlü ve bakımlı görünmeye çalışın.

Her zaman tarz durun ve içiniz kan ağlasa bile yüzünüz her daim gülsün. Unutmayın somurtkan bir surat görmek sizin de isteyeceğiniz bir durum değildir ve ilgi çekici olmaz. Tüm bunların yanı sıra eğer karşınızda ki insan değer bilmez biri ise, size olan sevgi ve saygısının yerinde yeller esiyor ise siz bu sevdadan vazgeçin. Bunun yerine doğru insanı bulmak adına etrafınıza bakın ve değmeyecek biri için vakit harcamaktan kaçının.

İlgili İlanlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu