İstanbul Arkadaş Arama

Hayırlı bir sevgili arıyorum

Hayırlı bir sevgili arıyorum, murat ben yaşım 35 istanbulda yaşıyorum. 180. boyunda 80 kiloda atletik yapılı esmer buğday tenli ela gözlüyüm.

İsim: Selim

Yaşı: 35

Boy: 1.80

Kilo: 80

Göz: Ela

Meslek: Özel sektör

Medeni hal: Boşanmış

Yaşadığı yer: İstanbul

selam arkadaşlar istanbuldan murat ben yaşım 35 istanbulda yaşıyorum. 180. boyunda 80 kiloda atletik yapılı esmer buğday tenli ela gözlü insanlarla barışık sosyal yardımlaşmayı seven arkadaş bedavası biriyim. özel sekdörde calışmakdayım.

Yalnız yaşıyorum bekarım daha önce bir evliliğim oldu cocuğum yok. samimi bir bayan arkadaş arayışındayım dürüst kendini bilen 30 .40 yaş arası kesinlikle istanbulda yaşayan Hayırlı bir sevgili arıyorum. ilgilenen hayatına yeni birini katmak isteyen samimi duygulara güven ve saygıya önem veren en önemlisi aşk,a inanan sevmesini bilen bayan arkadaş arıyorum.

İstanbul içi sadece saygılar teşekkürler dilerim ilanımla ilgilenen arkadaşlar bana mail adresimden ulaşabilirler her zaman müsaitim. anlık dönüş yaparım

Hayırlı bir sevgili arıyorum

İstanbul Arkadaşlık ilanları

İlgili İlanlar

Bir Yorum

  1. Selam ben Batuhan İstanbulda yaşıyorum bekarım ciddi bayan arkadaş arıyorum önceliğim samimi dürüst yalansız bayan arkadaşlardır istanbulda yaşaması şart tanisip bulusabilecegim arkadaşlar bana yazın ulaşın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu