Arkadaşlık

Erkeğim bayan arkadaş arıyorum

Erkeğim bayan arkadaş arıyorum 170 boyunda ela gözlü kültürlü anlayışlı bekar bir erkeğim bursa dan kendim gibi bekar bayan arkadaşla tanışmak istiyorum.

İsim: Melih

Cinsiyet: Erkek

Yaşı: 29

Boy: 1.70

Göz rengi: Ela

Yaşadığı yer: Bursa

Medeni durum: Bekar

orta yaşlarda (29) buğday tenli olan 170 boyunda ela gözlü kültürlü anlayışlı bekar bir erkeğim bursa dan kendim gibi bekar bayan arkadaşla tanışmak görüşmek isteği içindeyim. Hiç evlenmemiş erkeğim bayan arkadaş arıyorum. Yazımı gören varsa bana dönüş yaparsa çok sevinirim. 

TANIŞMAK İÇİN MESAJ YAZIN

Bursadan Arkadaş Arayanlar

Bayan arkadaş arıyorum erkeğim bayan arkadaş bulmak istiyorum diyen beylere üye olmadan erkek arkadaş arayan bayanlarla tanışma, arkadaş olma fırsatı sunuyoruz. Bir ilan ile bu işi çözüyoruz. Nasıl mı? Çok basit. İlan verme↗ sayfasına gidin ve bayanların sizi anlayabileceği bir dilde kendinizi ifade edin.

Erkeğim bayan arkadaş arıyorum

İlgili İlanlar

3 Yorum

  1. Ben mert istanbuldayim yaş 41 efendi titiz bir insanım İstanbul’dan bayan arkadaş la tanışmak istiyorum saygı ve sevgi kuralları dışına çıkmadan medeni bir arkadaşlık olsun isterim ciddi ve olgun İstanbul içi bayanları beklerim

  2. Merhaba ben 46 yaşındayım İstanbul da bir hanımefendi ile tanışmak istiyorum bayan arkadaş arıyorum

  3. Selam merhaba ben caner 24 yaşında izmirliyim kamuda çalışıyorum. Ciddi anlamda tanışıp sohbet edip buluşacak bayan arkadaşları tanışmaya davet ediyorum. Arama veya mesajlarınızı bekliyorum. Sevgiyle kalın teşekkür ederim WHATSAPP var 0530 489 0955 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu