Nevşehir den bayan arkadaşla tanışmak istiyorum

Yorum Yap 137 Görülme
Nevşehir den bayan arkadaşla tanışmak istiyorum

Nevşehir den bayan arkadaşla tanışmak istiyorum adım okan yaşım 24 ilk defa böyle bir çılgınlık yapıp ilan veriyorum. İster inanın ister inanmayın ama hiç sevgilim olmadı desem yeridir.

Adı: Okan

Yaş: 24

Yaşadığı şehir: Nevşehir

Boy: 1.76

Kilo: 81

Medeni hal: Bekar

Meslek: Market sorumlusu

Boyum 176 kilom 81 Nevşehir den yazıyorum adım okan yaşım 24 ilk defa böyle bir çılgınlık yapıp ilan veriyorum. İster inanın ister inanmayın ama hiç sevgilim olmadı desem yeridir. Bunun nedeni de çok çekingen olmamdan kaynaklanıyor. Önemli değil yaşımız genç nede olsa. Nevşehir den bayan arkadaş ile tanışıp arkadaş olmak istiyorum. Bir markette sorumlu olarak 4 yıldır çalışıyorum.

Okan’a Mesaj Gönder

Arkadaş arayanların ilanları

Nevşehir den bayan arkadaşla tanışmak istiyorum

Yorum yaz

Önemli Uyarı: Mesaj gönderirken lütfen ahlaki değerlerimizi koruyalım. Kısa mesaj yazmayalım. Kendinizi yeterince tanıtmaya çalışın.